İşgal ordusu: Lübnan sınırında bir askerimiz öldü

İşgal ordusu, Lübnan sınırında Hizbullah ile çıkan çatışmalarda bir siyonistin öldüğünü, 2 işgalcinin de yaralandığını açıkladı.
İşgal ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan sınırında çıkan çatışmada Yedek Çavuş İtay Azoulay'ın (25) öldürüldüğü, iki askerin de ağır yaralandığı, iki askerin de havan mermisi ile vurulduğu belirtildi.
Öte yandan işgal ordusu Beyrut'un güneyindeki banliyölerine yeni saldırılar düzenlendi. Siyonist savaş uçaklarının şiddetli bombardımanına hedef olan bölgeden alevler ve dumanlar yükselirken, bombalamanın ardından art arda patlamalar duyuldu.
Gözlemcilere göre işgal rejimi, Hizbullah ile Gazze Şeridi'ndeki askeri çatışmalar ve kara savaşları nedeniyle oluşan insani ve maddi kayıpları gizliyor, fotoğraf ve video kliplerin dolaşımını engelliyor ve medyaya herhangi bir bilgi verilmemesi konusunda uyarıda bulunuyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.
Gazze'deki direniş gruplarından Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri, gerçekleştirdikleri ayrı operasylonlarda işgal ordusunun mevzilendiği hedefleri roket ve havan toplarıyla bombaladı.
İşgal rejimi, Gazze’de sivillere yönelik saldırılarını sürdürüyor. Yardım bekleyenlerin de hedef alındığı saldırılarda 6 kişi şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
İşgal rejimin Gazze kentini işgal planına onay vermesiyle, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yaşayan yaklaşık bir milyon Filistinli bir kez daha zorla göç ettirilecek.